Nudie Jeans Grim Tim,

Dat Nudie bij ons redelijk weinig aan de beurt komt is niet te verklaren. Er is eigenlijk heel weinig mis met het label. Dat ze in hun broekzakken schrijven dat je je broek 6 maanden niet moet wassen en dat ze de hele denim cultuur op 1 broekzak denken te kunnen samenvatten is wellicht een klein minpuntje. Maar de denims die ze leveren zijn wel gewoon bijzonder nice. Neem die ecologische jeans van een paar maanden terug bijvoorbeeld. Die broek rock ik nog iedere week. Overigens is die wel al eens gewassen, daar een verbod op de wasmachine bij mij enkel ligt op raw denims, maar dat terzijde.

Over raw denims en Nudie gesproken. Kijk eens naar dit toppertje welke ik bij My-Wardrobe vond. Een slimfit selvedge dry denim en dan van Nudie. Heel vaak zie je bij hun geen selvedge voorbij komen, dus dat op zich is al bijzonder. Het model oogt wel goed. Geen skinny jeans, en geen straight fit, maar gewoon er tussen in. Prima dus!

Zoals gezegd, deze Nudie is gevonden bij My-Wardrobe.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ecologische jeans van een paar maanden terug bijvoorbeeld. Die broek rock ik nog iedere week. Overigens is die wel al eens gewassen, daar een verbod op de wasmachine bij mij enkel ligt op raw denims, maar dat terzijde. " />