Oliver Spencer kabeltrui x polo,

Hier houd ik dus van. Een label als Oliver Spencer dat gewoon even een zeer fijn stukje breiwerk aan de man brengt. Oliver Spencer is een label gestart door Oliver in 2002. De beste man heeft zichzelf geleerd om kleding te ontwerpen, en dat lukt hem vrij aardig. De collectie haalt zijn inspiratie uit mix van Americana met jacht en leger kleding. Voeg hier een vleugje Japanse invloeden door en je hebt een label waar wij weg van zijn.

Terug naar het breiwerk. Dit is een longsleeve polo maar dan van Merino wol. Het middenstuk is dan ook nog eens als een hele fijne kabeltrui gebreid. Afgemaakt met grote leren voetbal knopen en je shirt is helemaal af. Dit is dus zo’n kunststukje zoals Oli ze bedenkt. Top spul!

Je kan dit juweeltje vinden bij OiPolloi.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />