OurBubble en de Koopjesjacht deel VII,

Hier zijn we weer, de koopjesjacht is weer geopend. En hoezeer we ook altijd in het nieuwste van het nieuwste willen lopen, soms is het gewoon ook prima om eens een uitverkoop-item mee te pikken. Bij sommige items snap je dat ze in de sale terecht gekomen zijn, bij andere is het volledig onverklaarbaar. Dat laatste is hier het geval.

De schoentjes kwamen wellicht een op een gek moment in deze kleuren combo op de markt en dat heeft ze waarschijnlijk de kop gekost. Maar zeg zelf, deze kleuren en materialen zijn prima geschikt voor een droge zonnige herfstdag. Corduroy en twee bruintinten, prima combinatie. Net zo’n goede combinatie als de bedenkers van dit alles, Band of Outsiders en Sperry Topsider.

In bijna alle maten nog te krijgen bij EndClothing, bizar!

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />