Ralph Lauren corduroy broek,

Wanneer je deze ochtend toch al je winter garderobe aan het samenstellen bent geweest, dan heb ik hier nog een kleine aanrader voor je. Onder de noemer oudbolligheid kent geen tijd, weet ik zeker dat deze broek op een goede manier te dragen is. En laten we de klassieke oudbolligheid eens over aan de designers van Ralph Lauren. Ik vermoed dat ze gewoon een patroon uit de geschiedenisboeken hebben getrokken en de oude stoffenleverancier hebben opgetrommeld om nog een baal oude corduroy aan te leveren. Maar heel eerlijk, ik hou er van!

Stel je deze broek voor met een goed shirt, de trui van deze ochtend en die Mark McNairy boots van vorige week. En zeg maar dat ik gek ben, je outfit kan iedere sneeuwerige wandeling met de hond door het bos aan. Als je toch naar My-Wardrobe surft, die boots kan je daar ook vinden.

De broek vind je in ieder geval hier.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />