Ralph Lauren Crewneck sweater,

Een goeie wollen crewneck sweater is zo’n typisch item welke je in je kast moet hebben liggen. De ronde hals mag wat mij betreft veel vaker terug komen in ons straatbeeld. Helaas zie je toch nog heel vaak de vneck en is de wollen crewneck een ondergeschoven kindje. Geheel onterecht!

Dus mocht je kast uitpuilen van de vnecks en mis je nog een crewneck, dan is dit wellicht een mooi item om mee te beginnen. Ralph Lauren helpt je er graag mee. Deze Gents Heather Geelong Jumper is gemaakt van heerlijk zacht 100% Merino wol. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, persoonlijk vind ik deze grijze uitvoering met bordeaux rood logo bijzonder fijn.

Gevonden bij Number Six London.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />