Ralph Lauren Denim & Supply,

Ralph Lauren is druk bezig met veranderingen binnen de organisatie. De officiële naam van het concern is gewijzigd. POLO is uit de naam geschrapt. Daarnaast is er nog een nieuwe lijn neergezet met de naam Ralph Lauren Denim & Supply. Deze lijn lijkt de goedkopere versie van de RRL lijn te worden. Zo op het niveau van Polo Jeans. Dit wil niet zeggen dat de kleding goedkoop is, maar in ieder geval goedkoper dan de top lijn.

De komende collectie van Denim & Supply zal een behoorlijk Americano-stijl invloed hebben. Wat ik dan wel weer kan waarderen. Ik gok dat de lijn bij een redelijk aantal denim shops wel zal komen te liggen. Het spul is niet te duur en oogt gewoon top. De online denim shop JeansOnline heeft al een hele pluk aan dames kleding van deze lijn ontvangen. Voor de heren is de voorraad nog beperkt, maar deze sweater is al vast een mooi voorproefje.

Hou ze in de gaten bij JeansOnline

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />