Ralph Lauren Long Sleeve Polo,

Sommige items hoeven helemaal niet ingewikkeld te zijn om heel erg vet te zijn. Sterker nog, bij voorkeur niet. De eenvoud van sommige items is direct ook de kracht van het product. Natuurlijk vind ik het te gek als er high tech materialen gebruikt zijn. Vind ik het prachtig wanneer een product authentiek en ambachtelijk gefabriceerd is en je dit door de complexiteit van het product ziet. Maar er zijn momenten, dan is dat niet nodig.

Die momenten wil je gewoon een jeans aan trekken met een eenvoudige goedvallende polo. En nu het weer richting herfst gaat, is het niet slecht om ook je kast eens aan te vullen met diezelfde eenvoudige polo’s, maar dan met een set lange mouwen. Zo’n item kan je alle kanten mee op. Wie brengt jou dit shirt? Ralph Lauren natuurlijk. Een top item voor de herfst, deze long sleeve polo in een heerlijke wijnrode kleur uitgevoerd.

Je vind deze onder andere bij My-Wardrobe.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />