Ralph Lauren Oxford Button Down,

Natuurlijk is het heerlijk om veel en vaak over Gitman Vintage te schrijven en uiteraard is het onmiskenbaar hoeveel mooie weefsels zij hebben voor hun shirts. Maar ik mag ook niet mijn eerste ervaring met een lap Oxford Cloth uitwissen. En inderdaad, dat was destijds een simpele Oxford button down van Ralph Lauren.

Toen ik vandaag aan het window shoppen bij Number Six was, kwam ik een leuke serie Oxfords tegen. Waaronder deze witte button down. Traditie getrouw met het logo in meerdere kleuren op de borst geborduurd. Dit model is er al jaren en wanneer je er 1 in de kast hebt hangen dan gaat die ook jaren mee. Prima kwaliteit, en bovenal makkelijk te strijken voor wanneer je ´s ochtends haast hebt. Ook niet een geheel onbelangrijk detail, lijkt mij.

Onder andere verkrijgbaar bij NumberSix.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.