Ralph Lauren Rugby Shirt,

Als je de hoeveelheid artikelen leest welke ik heb geschreven over Ralph Lauren dan zal je haast denken dat ik de RL freak van het stel hier ben. Maar niets is minder waar. Natuurlijk ik vind het ook een prima label. En natuurlijk vind ik dat er prachtstukken tussen zitten. Maar Zuid77 drinkt zijn koffie uit een RL koffie mok, dus die is gekker.

Overigens vind ik de meest basic items van Ralph vaak het beste. Dat is dan weer een eigenschap die ik deel met Zuid77, maar dat terzijde. Een van die items welke ik top vind, zijn de klassieke standaard rugby shirts. Op zich kan ik mij prima vinden in rugby shirts met dikke strepen, zoals ze horen. Maar op zijn tijd hou ik ook wel van een effen variant. Deze grijze van Ralph Lauren met zijn witte bord en het heerlijke gekleurde paardje doet het bijzonder goed. Op een goeie denim met witte sneakers, of een chino, veelzijdigheid ten top met zo’n basic item.

Deze vond ik bij Asos.

 

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.