Scotch & Soda breiwerk,

Mogen we dit artikel nog onder Hollands Glorie plaatsen nu het niet meer in Nederlandse handen is? Dat was het eerste wat ik me bedacht op het moment dat ik deze trui zag. Wat ga ik schrijven over dit Nederlandse label, wat niet meer in Nederlandse handen is. Beschrijf ik het nog als Hollands Glorie? En toen dacht ik, oh well, het is een vette trui. Laten we even weer terug naar de basis gaan en beschrijven wat we zien.

En dat is een grof gebreid vest met een sjaalkraag waar je u tegen zegt. Het motief op het midden stuk in combinatie met de afwijkende mouwen brengen een heerlijk evenwicht. De kleurenmelange is top voor de herfst. Dit zou zo maar eens mijn favoriete vest voor het komend seizoen kunnen worden. En of het nog Hollands is of niet, je bent in ieder geval bestand tegen Hollands weer.

Denim Plus heeft het vest op voorraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />