Scotch & Soda Merckxxx

Nee! Nee en nog eens nee. Dit feestje gaat dus niet door. Scotch & Soda vind ik een leuk Nederlands label. Lekker hip en een tikkeltje eigenwijs. Waarom dan mee proberen te liften wat anderen al gedaan hebben. Maar dan goed.
Misschien ligt het aan de benadering. Moet ik het gewoon anders zien. Wat dan? hoor ik je denken.
Een broek gebaseerd op de urban fietscultuur.  Levi’s deed stoer met wat Rapha in gang gezet had en wat nu dan? Scotch & Soda gaat ook even meedoen met de Merckxxx.  Zij hebben dus een broek onder de noemer “tribute aan Eddie Merckx” ofzo. Je zou dan kunnen denken dat ze de broek ook echt ontwikkelen net zoals de eerder genoemden. Maaaar dat valt dan weer een beetje tegen. Je zal het moeten doen met welliswaar een paar leuke details op de broek maar die maken het nog geen concurrent voor Levi’s of Rapha. Bijvoorbeeld een verstevigde kontzak. Kan je je U-lock in kwijt zonder dat het stuk gaat of gaat hangen. Maar een beetje denim kan dat sowieso wel hebben. Misschien ook wel handig als je portemonnee barstens vol zit met klein geld. Een beetje reflecterende dingetjes is dan wel handig maar niet nieuw. Wat nog meer? Niks eigenlijk. Wielrenstreepjes op de backpatch, kruisjes op de kontzakken om te refereren aan de herkomst van het label en dat was hem dan wel. Het is qua stof dus een gewone denim geworden. Geen onaardige jeans hoor, begrijp me niet verkeerd. De slanke pijpen zijn wel handig bij het trappen op je fixed fietsje maar ja, het blijft een gewone broek eigenlijk. Wel een limited edition. En dat is misschien maar goed ook.

Aangezien we nu wel genoeg rauwe spijkerbroeken hebben gehad hier is een fatsoenlijke foto niet echt nodig vind ik. post ik liever de broek met iets fraaiers: de fiets. En die kun je halen bij Pristine fixed gear. (waar ze overigens iets beter te spreken waren over de broek).

O.. De broek komt binnenkort hier online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />