Sebago Fairhaven Boots,

Ze zijn hier al eerder voorbij gekomen, maar beide keren ging het om een collab. En hoe leuk deze collabs altijd zijn, resulteerd dit ook vaak in een bijzonder snelle doorverkoop en een minstens zo snelle naast de pot pissen. Yep, ook ons gebeurt het met regelmaat dat een exclusieve collab net te snel voorbij vloog.

Wanneer nu de grootste online schoenenboer van het land (mogelijk van Europa) een Fairhaven in een heerlijk kleurtje in het assortiment opneemt. Dan weet je dat het mooie tijden gaan worden! Iedereen kan nu eindelijk een mooie versie van de Fairhaven op de kop tikken. Deze boot heeft bij mij de voorkeur boven de standaard Red Wing Moc Boot die je zoveel ziet. Net iets subtieler, helemaal mijn ding.

Verkrijgbaar bij die schoenengigant.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />