Sperry TopSider Navy,

De lage bootschoen. Ergens deze zomer had ik enige twijfels of een lage bootschoen nog een beetje mee kon deze zomer. Nu heb ikzelf een beetje mailing of het kan of niet want als ik er zin in heb draag ik het toch maaaaar we houden wel een beetje rekening met de fashion natuurlijk.. Nu was ik van het weekend op een feestje. Een feestje waar je van mag zeggen dat de mensen redelijk fashionable zijn. Nou, kijk eens aan, een keur aan bootschoenen aan de voetjes. Uiteraard nog vele andere schoenen maar het stelde mij gerust dat deze zomer de bootschoen nog prima kan.

Dus! Sperry bootschoenen in een klassieke navy. Wat kunnen we zeggen. Mooi pebble-leer in de oerkleur van de bootschoen. Voor als je nog geen paartje hebt en zeker niet verkeerd wilt gaan. Dan kun je met deze geen enkele plank mis slaan. Een geruststellende gedachte.

Correct de zomer in kan hier.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />