Tenue de Nîmes x Grenson part deux,

Logisch, een collab met Grenson zou mij ook altijd goed genoeg bevallen om ook maar een deel twee uit te brengen. En waar de eerste collab van Tenue de Nîmes met Grenson mij totaal niet kon bekoren, raakt deze deze variant mij hard! De uitleg waarom een Brogue gaatjes mag je lezen op de andere blogs, dat geloof ik wel. Waar het bij deze schoen om gaat zit in de details.

Waarom draag je een raw denim? Zodat deze precies gaat slijten op de manier waarop jij de denim gebruikt. Jouw portemonnee, jouw telefoon die slijten mooi in je denim naarmate je deze veel draagt. Dat effect krijg je bij deze schoen ook. De licht grijze nubuck zal een mooie blauwe gloed krijgen van je raw denim. De handgeschilderde witte zool, zal alleen bij jou net op die ene wijze gaan verkleuren. De passende witte veters en veteroogjes zijn dan nog eens mooi meegenomen. Die details, de manier waarop deze schoen alleen bij jouw wordt zoals die wordt, dat maakt deze collab uniek en in mijn ogen briljant.

Exclusief bij Tenue de Nîmes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tenue de Nîmes met Grenson mij totaal niet kon bekoren, raakt deze deze variant mij hard! De uitleg waarom een Brogue gaatjes mag je lezen op de andere blogs, dat geloof ik wel. Waar het bij deze schoen om gaat zit in de details. " />