Timberland Abington Gore-Tex Hiking Boot,

Kijk, hier twijfel ik dan weer geen moment over. Die hiking boots van gisteren zijn leuk om te zien, maar de belevenis van een schoen zit niet enkel in de looks. Hoe de materialen aanvoelen is voor mij minstens zo belangrijk. Een vette schoen met crappy materialen is een crappy schoen. Mensen met een Air Max 90 Steve Nash zullen het beamen. Mooie schoen om te zien, maar de hele serie was zo slecht gemaakt dat het verf er vanaf bladerde voor je de veters gestrikt had.

Gekozen materialen zijn dus minstens zo belangrijk als de lijnen van een schoen. En beide zitten goed bij deze Abington Hiker. Gore-Tex buitenwerk zorgt dat je voeten droog blijven, de leren voering zorgt dat je voeten goed ingepakt zitten. De vibram zool levert grip en comfort. Natuurlijk, deze schoen is 2,5 keer de prijs van die Natives van gister, dat is zeg maar het enige nadeel van de juiste mateiraalkeuze.

Je kan ze vinden bij EndClothing.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />