Vans Sk8-Hi voor de winter,

Een van de voordelen van Vans schoentjes is jarenlang ook het grote nadeel van de schoenen geweest. De eenvoud en de dunne materialen van de classic sneakers van Vans waren echt helemaal prima voor de zomer. In een lap leer van net een millimeter dik kan je amper zweetvoeten krijgen. Het grote nadeel is dan direct dat je hierdoor in de winter genadeloos koude voeten krijgt. En als ik ergens niet tegen kan, dan is het koude voeten.

Voor deze winter komen ze eindelijk met een oplossing bij Vans. Deze winter kan je gewoon je favoriete sneaker door blijven dragen, ze hebben deze namelijk nu eens uitgevoerd met een fleece voering. Nooit meer koude voeten, helemaal top! Dat ze dan ook nog in een lekker kleurtje su├Ęde met een donkere gum zool komen, lijkt mij helemaal een win win.

Bestellen voor de winter kan bij OKI-NI.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />