Viberg x 4 Horse Man,

Laten we eens hopen dat die dollar keihard daalt vandaag. Want Viberg heeft weer eens wat moois op de markt gebracht. In samenwerking met 4 Horse Man komen zij met een Saddle Shoe op een Vibram wedge zool. En de regelmatige lezer weet dat ik een zwak heb voor Saddle Shoes. Zelfs wanneer deze volledig ui zijn verband gerukt wordt door deze op een Vibram Wedge zoll te plakken. Maar dit werkt gewoon. Hetzelfde met die Grenson boots op een Wedge Crêpe zool, sommige combinatie zijn raak.

De outfit bij deze schoen? Moeilijk, doe maar een dry denim. Beetje oprollen, maar zeker niet te strak, daar zijn deze schoentjes niet subtiel genoeg voor. De prijs is evenmin subtiel, maar dankzij Standard & Poor’s verlaging van de rating voor de VS kan het zomaar eens zijn dat deze Viberg Saddle Shoes binnen no time betaalbaar worden.

Laat maar zakken die dolalr, dan bestellen we ze hier.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Saddle Shoes. Zelfs wanneer deze volledig ui zijn verband gerukt wordt door deze op een Vibram Wedge zoll te plakken. Maar dit werkt gewoon. Hetzelfde met die Grenson boots op een Wedge Crêpe zool, sommige combinatie zijn raak. " />