Wolverine 1000 Mile Boot,

Wanneer we het hebben over workwear en workboots, dan doen we ons zelf echt te kort wanneer we enkel blijven hangen bij de boots van Red Wing. Hoe fijn die schoentjes ook zijn, er is altijd nog een alternatief te vinden. Het gevonden alternatief neemt wel in de prijsklasse een plaats in tussen Red Wing en bijvoorbeeld Alden, dus niet schrikken wanneer je de link aan het einde volgt. Ik denk dat hun heritage lijn zich ook het beste laat omschrijven als Alden meets Red Wing, maar dat terzijde.

Wolverine is al meer dan 100 jaar actief in het maken van schoeisel voor werklui. En de collecties die je vindt wanneer je zoekt op Wolverine zijn echt wanstaltig. Maar wanneer je hun heritage lijn bekijtk en zoekt op Wolverine 1000 Mile, dan kom je echt juweeltjes tegen! Ik was dan ook verbaasd dat ik deze juweeltjes vond bij Zalando. Het duurt niet lang meer en ik word fan van Zalando. Als ik nou toch eens een knop kon vinden om alle zooi weg te filteren daar. Dan zou ik waarschijnlijk nog meer van dit moois kunnen vinden. Zoals gezegd, gevonden bij Zalando, bekijk ook de rest van de Wolverine 1000 Mile collectie hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />