YMC Cardigan,

Die herfst is best fijn. Kijk nou eens naar alle mooie producten die deze weken bij de verschillende shops binnengevallen zijn. Allemaal ontwikkeld om ons warm en droog te houden tijdens weer een aantal maanden van waardeloos weer. Hoe zeer ik de zomer lief heb, heeft de herfst toch ook zo zijn voordelen.

Neem bijvoorbeeld deze lamswollen sjaalkraag cardigan van YMC. Laten we eerlijk zijn, dit is niet het type item dat je hoogzomer even aantrekt omdat het zo lekker matched met je boardshort. Daarom is die herfst soms zo’n uitkomst. Je heb deze cardigan namelijk op de kop getikt omdat die zo lekker warm eruit zag en deze ook lekker Ivy-aans oogt. Dan wil je hem kunnen dragen ook, nietwaar? Enjoy! Ook tijdens de dagen met waardeloos weer.

Mocht je deze cardigan nog niet gekocht hebben, dat kan hier.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />