YMC Pullover Chambray,

Ik zal wel gek zijn, maar ik geloof dat een Polo-Camicia de juiste benaming is voor dit items. De ideale combi van een hemd en een polo. Deze mix hebben we eerder besproken in een Oxford Cloth variant van Gant, maar vandaag vond ik een Chambray versie welke de moeite van het tonen ook meer dan waard is.

De maker van dit moois is YMC, dat label komt verbazingwekkend hard dit seizoen. Er is bijna geen item van hun welke ik niet per direct zou willen aanschaffen. Deze Polo-Camicia is uitgevoerd van een lightgewicht Chambray, met drie-knoops sluiting en een borstzakje. De prijs is een tikkie aan de hoge kant, maar met de huidige dollar koers valt de schade nog redelijk mee.

Verkrijgbaar bij NeedSupply.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gant, maar vandaag vond ik een Chambray versie welke de moeite van het tonen ook meer dan waard is. " />