YMC trui voor de winter,

Heerlijk, hoe zeer de zomer mij ook lief is, wanneer de winkels hun wintercollecties binnen krijgen, kan ik vaak niet wachten tot het ook koud genoeg is om die kleding te dragen. Zo wil het met regelmaat voorkomen, dat het weer nog prima is voor het dragen van een shirt, maar ik zo graag een nieuwe trui wilde rocken dat ik er dan maar voor kies om het te warm te hebben. Hetzelfde heb ik ook omgekeerd, dus het is een structureel probleem.

Zo’n voorbeeld van een trui die ik nu al wil rocken is deze YMC multi color fairisle knit. De kleurtjes ik word er vrolijk van. Dan is het straks koud en hondenweer en heb je toch een glimlach dankzij alle kleuren, geen gek idee. YMC is een label uit London, de afkorting staat voor You Must Create. En dat creëren doen zij bijzonder leuk, daar is deze trui toch wel een voorbeeld van.

Nieuw binnen bij My-Wardrobe.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />