A.N.T Origins, A Native Tourist,

Heerlijk is het toch, dat Nederland zoveel talent kent. De Nederlandse Fashion industrie is aan het knallen. Van maatwerk varsity’s tot jeans, van sneakers tot streetwear, Nederland stikt van de goede merken. Bij OurBubble zien we het als onze missie om Hollandse Fashion Labels te steunen. Dus ja we zijn lyrisch over nieuwe Nederlandse projecten, maar we blijven ook kritisch zoals jullie gewend zijn.

Bij A.N.T, A Native Tourist, heb ik geen enkele reden om kritisch te zijn. Oké, 1 klein puntje van kritiek: ik heb nog geen webshop gevonden die hun label voert, maar dat is geen kritiek naar A.N.T. Dit commentaar mogen de Nederlandse webshops zich aanrekenen. Naast alle mooie internationale labels die de shops in Nederland voeren, doen ze er wat mij betreft verstandig aan om snel even contact op te nemen met A.N.T. Steun de lokale industrie! Kijk zelf maar waarom.

Afgelopen week lanceerden zij naast de collectie, ook hun nieuwe site. Kijk daar eens voor nog meer foto’s!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.