A.P.C. New Standard Corduroy,

Wanneer de koudere maanden naderen, de regen met bakken uit de lucht van, de bomen weer kaal beginnen te worden en je stookkosten sky high gaan, dan weet je dat het weer mag. Dan mag je weer gewoon een goeie Corduroy broek aantrekken. Geen gezeur, een goeie Corduroy is perfect in de herfst en winter. Laat je jeans maar even voor wat het is.

Het moeilijke van eens afwijken van je trouwe jeans is alleen, welk model moet je Corduroy broek hebben? Dit is dus even een probleempje dat A.P.C. met alle liefde van de wereld heeft opgelost. Je kent het verhaal wat Zuid77 schreef over die New Standard 14oz jeans? Dit is dezelfde broek, maar dan in een andere stof. En we weten, de basis van die broek toen was top, geloof mij, daar is niets aan veranderd. Deze Corduroy New Standard van A.P.C. kan weleens je favoriete jeans gaan worden.

De broek hebben wij gevonden bij End.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />