Burberry Giant Check Shawl,

Wat kun je zeggen van iets wat je ook voor een paar tientjes op de markt kunt scoren? Het wel bekende ruitje van Burberry. Zwarte, witte en rode streepjes op een beige ondergrond. Waarom zou je dan een 300 euro neerleggen voor een van de fijnste cashmere, in Schotland gemaakte shawls met dat eenvoudig te imiteren ruitjes?

Nou, precies daarom! Op dat makkelijke copy-paste verhaal na.. meer reden is er niet nodig. Daarnaast, het verschil is van kilometers afstand al te bemerken. En met een beetje smaak gok ik dat je dat jezelf niet aandoet. Een aardige investering is het wel maar eerlijk gezegd vind ik het de shawl zeker waard.
Nou en, mijn oma had ook zo’n shawl.. ligt er maar net aan hoe je het combineert. Toe aan de investering? Klikt u maar hier.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />