Clarks Desert Boots deel 1001,

Hier zijn ze weer. Over de schoen valt nog maar weinig te zeggen. Over het label wellicht nog minder. Volgens mij hebben we serieus alles wat we kunnen schrijven over Clarks al eens geschreven. Neemt niet weg dat ik vandaag een paartje tegen kwam welke ik nog graag aan jullie wil laten zien.

Deze kleur variant heet Tobacco Suède, nu ben ik al een jaar of 4 gestopt met roken, maar kan ik mij een hele andere kleur van tabak herinneren. Wellicht bedoelen ze hier de kleur alvorens het tabaksblad gedroogd is. Maar dan zou de naam Tobacco Leaf Suède een logischere zijn. Oh well, dat zijn dan weer mijn twee centen. De kleur is prachtig, de combinatie met de veters en de stiksels is weer top. De hele schoen is een must have, zeker voor de herfst.

Gevonden bij End.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />