CrookedTongues,

Even een kleine newsflash. In juni schreef ik hier over CrookedTongues en dat het zo’n fijne shop is. Die shop is dus sinds deze week nog iets fijner dan dat die al was. Ze hebben namelijk het briljante plan gehad om wereldwijd gratis te gaan shippen! Jawel, dat hoor je goed. Ze leveren vanuit de UK, verzenden duurt meestal maximaal 5 dagen en het kost je niets. What! Ja echt, ik schrok ook toen ik het las. Maakt die sneakers toch weer net 10 euro goedkoper. Dus red je al gauw 9 paar sneakers voor de prijs van 8. Binnen no time zit je dan ook aan je tweede inloopkast en je 300ste paar sneakers. Bedankt CrookedTongues, bedankt voor het voeden van onze verslaving.

Crooked Tongues Nike FGS

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.