De Ivy League Stijl,

de ivy league stijl

Dit seizoen zie je bij veel kleding lijnen de verwijzing naar de Ivy League terug. Een van de beste lijnen van dit moment welke duidelijk leunt op deze trend is Gant Rugger. Nu ze bij FreshCotton de collectie binnen hebben gekregen van Gant Rugger, vonden ze het meteen een goed moment om eens met Mike Hendriks te gaan zitten voor een gesprek over de Ivy League.

Mike Hendriks is naast vriend van OurBubble en tailor van Vanità ook nog eens de vertaler van Take Ivy, het boek dat in 1965 al een Ivy League hype veroorzaakte in Japan. In een gesprek op film van 2 minuten maakt hij nog eens duidelijk wat de Ivy League is en hoe het meestwerk Take Ivy ooit tot stand is gekomen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.