Dr. Martens Jeffrey,

Alto’s, punkers, hippie’s en nog zo’n handje van groepjes mensen die je in een adem zou kunnen noemen met he merk Dr. Martens. De 8 eyelet boot met dat gele stiksel. Vrij lomp.
Maar wat ik niet verwachte was dit paartje wat ik toch in een hele andere groep zal moeten plaatsen dan de eerder genoemde boot. De 8 vetergaatjes heeft ie maar verder doet het me geenszins denken aan eerder genoemde subculturen. Zal dit een offensief zijn van het merk om het imago voor altijd naar het verleden te verwijzen? Indien deze vraag met ja wordt beantwoord dan zeg ik, goed bezig! want ik vind deze echt niet zo heel slecht eigenlijk. Ik weet nog niet zeker of ik ze zou dragen maar ik kon het niet laten om deze te plaatsen. Cognac leer, de signature “airwair”zool. Het is misschien even vogelen hoe je dit kan dragen maar ik zie zeker potentie voor de schoenen.

Kijk mee en verbaas je over de schoenen. Kijk hier maar even.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.