Een Noorse trui, maar dan anders,

Stiekem vind ik het heel bijzonder wat ze bij Scotch&Soda voor elkaar hebben gekregen. Jarenlang heb ik geen gevoel gehad bij het label. Niet negatief, niet positief. Gewoon volledig neutraal. En dat is voor iemand die altijd wel wat te schreeuwen heeft op zich al een wonder. Dat ze nu keihard komen knallen met de hele Amsterdams Blauw project, ik vind het prima. In steden als Rotterdam en Den Haag schijnt het minder met open armen opgepikt te worden, maar zelfs dat mag de pret niet drukken.

Het is alleen niet eens door het hele Amsterdams Blauw verhaal, dat ik een positieve gevoel van Scotch&Soda krijg, neem deze sweater nou, die valt niet bepaald in de denim lijn. Maar hij is wel gewoon goed, ik zag hem en dacht: “Vet!”. De knipoog naar de Noorse trui kan ik zeker wel waarderen, dit is dus gewoon al hun tweede breiwerk in korte tijd waar ik vrolijk van word. Helemaal top!

Bij DenimPlus hebben ze een aardige collectie Scotch&Soda, voor hem en haar.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />