Epaulet x Weinbrenner Shoe Company = Thorogood,

Sommige ingewikkelde formules blijken na onderzoek helemaal niet zo complex te zijn als je zou denken. Neem bovenstaande sommetje, je weet uiteindelijk dat er ergens Epaulet vermeld wordt, dus je weet ook meteen dat het resultaat bijzonder vet is. Weinbrenner Shoe Company is een grote fabrikant van schoenen. Ik zeg bewust fabrikant want ze maken schoenen onder verschillende merknamen, zoals bijvoorbeeld Thorogood. Wellicht heb je daar ook nog nooit over gehoord, maar de NYFD en NYPD lopen vrolijk rond op hun Thorogood schoentjes. Inderdaad het label maakt vaak schoenen passend bij een uniform of voor werklui.

De Thorogood x Epaulet is een moderne versie op een boot die stamt uit een tijd rond 1950. Het is een boot die voornamelijk voor boeren en arbeiders bedoelt was. Epaulet heeft de Weinbrenner Shoe Company opdracht gegeven om nog eens een serie zoals toen te maken. En dat is wel weer bijzonder mooi geworden. Schitterend leer Goodyearwelted op een zool van neopreen en kurk. Slijtvast, oliebestendig en waterdicht. Bijgeleverd krijg je een potje olie om jou schoenen te beschermen tegen de weersinvloeden. Daarnaast laat die olie een zeer mooi effect achter op de schoenen. Mocht je Wolverine 1000 mile boots iets te duur vinden en Red Wing iets te doorsnee, dan heb je met deze Epaulet x Thorogood een prima alternatief.

Exclusief bij Epaulet.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />