Filling Pieces voor komend seizoen,

We hadden jullie gewaarschuwd, Filling Pieces is top! De “Animal Pack” met LN-CC was natuurlijk erg leuk, maar afgelopen vrijdag kregen we gewoon de plaatjes van de nieuwe collectie voor Herfst/Winter 2011 binnen. En mijn hemel, waar ik normaal slechts 1 modelletje uit kies voor een post op OurBubble, kan ik dus dit maal serieus niet kiezen!

Mijn gedachten springen van de groen suède lowtops, naar de beige desert boots met de rode lip. Vervolgens vliegt daar die bruine desert boot met rode hak voorbij en zitten we vol bewondering naar een zwart Pony Hair high top te kijken. We worden er niet voor betaald, ook hebben we geen schoenen ontvangen voor dit artikel. Dit schrijf ik puur uit liefde voor een belachelijk vette collectie. Het volgende level is bereikt! Omdat ik geen favoriet durf te kiezen, hierbij alle foto’s van de nieuwe collectie, GENIET!

De collectie zal de komende maanden geshipped worden naar de bekende adressen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LN-CC was natuurlijk erg leuk, maar afgelopen vrijdag kregen we gewoon de plaatjes van de nieuwe collectie voor Herfst/Winter 2011 binnen. En mijn hemel, waar ik normaal slechts 1 modelletje uit kies voor een post op OurBubble, kan ik dus dit maal serieus niet kiezen! " />