Filson Original Briefcase,

Zo dan, even de loftrompet uit naar de mensen bij FreshCotton. Natuurlijk zijn ze al een tijdje lekker bezig, maar met de nieuwe lijnen die zij continu aan het assortiment toevoegen. Ai, die shop wordt een gevaar voor iedere bankrekening. Vooral alle spulletjes in de Selected store zouden linea recta richting ons kantoor gestuurd mogen worden. Waren daar eerst al Japan Blue en Herschel Supply, voegen ze daar nu nog even doodleuk de tassenlijn van Filson aan toe.

Filson is een label waar we bij OurBubble al tijden lyrisch over zijn en zeg zelf, dat is niet geheel onterecht. Dit is de Amerikaanse tegenhanger van Barbour. Met zoveel heritage als Filson kan je gewoon de plank praktisch niet misslaan. Bij FreshCotton begrijpen ze het spelletje goed. Verkoop vette spullen en bloggers schrijven over je. Chapeau!

Zoals gezegd, gevonden bij FreshCotton.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Japan Blue en Herschel Supply, voegen ze daar nu nog even doodleuk de tassenlijn van Filson aan toe. " />