Filson Trolley,

Yes please! Ja, ik betaal graag te veel voor iets wat ook wel voor minder mag. Maar dan heb je deze vette trolley niet van Filson. Goedkoop is ie echt niet maar zet dat ding nou eens naast een gemiddelde rolkoffer. Wat zie je nou liever op de rollerbank naar je toe komen rollen. Die grote rode koffer met oad-sticker en die blauwe band zodat je hem zo makkelijk herkent tussen alle rode koffers met blauwe band er om?

Of zie je liever die olijf groene trolley van dikke lappen canvas naar je toe komen schuiven. Met die mooi weggewerkte rits, Die dikke stukken leer als straps en versteviging in de hoeken. Je weet wel, die ene met wat kleinere vakken aan de binnenkant om wat kleinere dingen een beetje ordelijk op te bergen in die reus van een tas. Ja, die zie ik liever naar me toe rollen dan die rode Samsonite.

Verkrijgbaar bij I need, I need, I NeedSupply.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />