Folk Bobby Stitch Button Up Cardigan

Zo dan! Het is niet heeeel erg slecht weer de afgelopen dagen. Overdag werk ik dus zal de gezelligheid in het avondzonnetje moeten vinden. Maar zoals het wel vaker het geval is loopt zo’n avond meestal uit tot in de latere uurtjes. Wat inhoudt dat het zonnetje dan onder gaat. Dit gaat over het algemeen gepaard met een vlotte terugloop van de temperatuur. En als je dan op een terrasje zit kan het behoorlijk onaangenaam worden. Maar Met een warm vest zoals bijvoorbeeld deze van Folk kun je het prima uithouden tot sluitingstijd. Het moet echter wel droog blijven want waterdicht is het vest niet. Mooi en warm is hij in elk geval wel. Nu maar hopen dat het gezelschap op het terras ook iets warms mee of aan hebben want anders zit je in je eentje.
Warme cardigan.. Hier te vinden.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />