Fracap M127 Scarponcini Boot,

Linksom of rechstom, ik moet en zal een paar hiking boots hebben voor deze winter. We hebben meerdere malen al een mooi paar voorbij laten vliegen, maar ik heb nog niet direct een knoop doorgehakt welke het nou moeten gaan worden. En of alle keuzes nog niet genoeg waren, attendeerde Mike Hendriks mij nog even op het gegeven dat wij in onze speurtocht naar de beste boots het Italiaanse Fracap nog niet eerder beschreven hadden.

Dit Italiaanse label wat nog heerlijk de schoenen met de hand fabriceert had voorheen de focus op de Japanse markt. Hun schoentjes waren tot verkort lastig te verkrijgen binnen Europa. Maar zoals met veel wat nergens te vinden is, vindt je het gewoon bij EndClothing. Mijn persoonlijke voorkeur bij Fracap gaat uit naar de suède uitvoering van de Scarponcini boot en voor handgemaakte boots is de prijs bijzonder laag te noemen. Mijn creditcard is weer blij met je Mike!

Zoals gezegd, je vindt ze bij EndClothing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mike Hendriks mij nog even op het gegeven dat wij in onze speurtocht naar de beste boots het Italiaanse Fracap nog niet eerder beschreven hadden. " />