Fred Perry Crewneck,

In een wanhopige poging om iedereen maar weer aan de crewneck wollen sweaters te krijgen, doe ik hier nog eens een duit in het zakje. Het verhaal mag ondertussen duidelijk zijn. Na deze winter hoop ik zo dat heel Nederland de pracht van crewneck sweaters weer inziet. Er is namelijk helemaal niets mis met een goede wollen trui met ronde hals.

Let wel, het moet wel een goede trui wollen trui zijn. En daarmee bedoel ik bijvoorbeeld een trui zoals deze van Fred Perry. Van voren lijkt het een normale Merino wollen crewneck in een vrij neutraal bruin kleurtje met het logo op de borst. Aan de achterkant is die minder standaard en neutraal. Daar komt het typische biesje van Fred Perry in de kraag terug. Leuk detail, goede trui.

Deze heb ik gevonden bij Urban Outfitters.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />