Gant Rugger Collectie,

Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb. De tijd is gekomen, je creditcard wordt gemaxed als een malle. Schreef ik al eerder dat Gant Rugger belachelijk vette kleding maakt, en dat er wel een shop in Nederland ging komen die online een groot gedeelte van de lijn zou gaan aanbieden. Vandaag vast een voorproefje. Een groot gedeelte van de collectie is binnengekomen bij een van de oudste menswear online shops van Nederland, FreshCotton.

In 10 jaar tijd is dat bedrijf niet alleen qua structuur volwassener geworden, maar ook qua kleding. De hele Selected weg die ze zijn ingeslagen was al killing voor de mijn Visa pas, maar nu ze ook nog eens een van de meest briljante lijnen van dit moment in de collectie hebben hoor ik mijn Visa limiet met rasse schreden dichterbij komen. Hieronder vind je een kleine greep uit de collectie welke nu binnen is bij FreshCotton.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.