The Godfather Family Album

Het einde is zo’n beetje in zicht inmiddels. Het einde van de zomer. Wat hiermee samenhangt is het einde aan de reeks aan verjaardagen. Dat hebben onze ouders mooi getimed. Verjaardag in de zomer. Prima te vieren in het zonnetje met de barbecue in vlammen. Wat mij in deze reeks opviel is het aantal mensen dat naast jarig zijn in de zomer ook de liefde voor de Godfather trilogie gemeen hebben.

Toen ik weer eens rondsnuffelde hier en daar vond ik een prima geschenk voor de ‘wat betere’ vriendjes en vriendinnetjes. Dit omdat je voor een random verjaardag zo rond een tientje of twee blijft hangen waar dit boek je iets dieper in de buidel laat gaan.
Wellicht is de dankbaarheid meer dan de moeite waard om dit uit te geven want het is wel een heel vet boek voor de liefhebber. Het boek geeft een dik pak foto’s prijs met ‘inside’ verhalen en interviews. Kan niet zeggen wat er allemaal in staat want ik heb hem nog niet binnen. Maar als je nou fan bent dan is dit toch een vet cadeau?

En als je m niet wilt weggeven dan koop je m toch voor jezelf. Beiden kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />