Grenson Glenn Boots,

Tijd vliegt! Begin dit jaar kwam Tenue de Nîmes met hun eerste collab met Grenson. En hoe zeer ik het idee van een collab tussen die twee partijen als een grandioos idee zag, was het resultaat in mijn optiek bijzonder matig. Ik werd van de tweede en derde collab een stuk vrolijker! Of het door het model schoen of de kleurencombo kwam, dat wist ik toen nog niet. Ik zeg toen, want vandaag ben ik er helemaal uit.

De Glenn Boot van Grenson, daar is dus helemaal niets mis mee. Het probleem zat hem echt in de kleuren combo voor de collab. Neem nu namelijk de Glenn Boot van hieronder. Deze klopt gewoon helemaal. Olijfgroen canvas met middenbruin leren neus en hak en afgewerkt met koperkleurige veteroogjes. Laten we de 1ste collab met Tenue de Nîmes snel vergeten en geniet van deze boot, wat een beauty!

Je kan ze vinden bij My-Wardrobe.

Tags from the story
, , ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

tweede en derde collab een stuk vrolijker! Of het door het model schoen of de kleurencombo kwam, dat wist ik toen nog niet. Ik zeg toen, want vandaag ben ik er helemaal uit. " />