Herschel supply Little America,

Tassen zijn voor mij nog steeds een onmogelijke opgave om de juiste, de beste te vinden. Meestal zie ik een mooie tas en dan is er wel weer iets wat me niet aanstaat waardoor ik mijn zoektocht zal moeten voortzetten. De materialen doen niet wat ik er van wens, ik krijg er geen laptop én een paar schoenen in en zo zijn er tal van redenen. echter kom ik op deze zoektocht wel steeds langs tassen die toch best leuk zijn.Ik weet namelijk ook wel dat het eisenpakket dat ik bij de perfecte backpack aan de hoge kant ligt. Dan kan het nog steeds een prima tas zijn.

Neem deze Herschel voor de grap. Mooie tas toch? Ik vind van wel. Muis grijs met leren bandjes. Lekker die klassiekere look met zoals we dat van Herschel kunnen leuk oog voor detail met een zware contrast voering. Dat soort details zijn een plus 1.. de leren bandjes een plus nog 1. En zo telt het redelijk op tot een uitermate geschikte tas. Waarom dan toch een min 1 op mijn lijstje? de straps zijn niet echt. Magneetjes houden de bandjes op hun plek. Ik weet ook wel dat dit veel praktischer is maar ik wil gewoon moeilijk doen met die bandjes. Laat me!

Qua looks kan ik niet anders zeggen dan: deze tas is goed! Bekijk hem bij FreshCotton nog eens nader.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />