Hollands Glorie deel V,

Slordig, mijn welgemeende excuses. We hebben gewoon nog niet eerder over Greve geschreven. Wat een ongelooflijk stomme fout. We gaan vol prat altijd over heritage en Hollands Glorie en vervolgens vergeten we Neerlands trots te noemen hier. Al sinds 1898 maken ze op ambachtelijke wijze schoeisel. Tot op de dag van vandaag kan je naar Waalwijk rijden om een maar op maat gemaakte schoenen te krijgen. De kleur, het model alles kan je kiezen. En dan wordt de leest met de hand gemaakt conform jouw voet. Dit precisie werkje zorgt er voor dat je schoenen geen lelijke plooien en kreukels meer krijgen wanneer je loopt.

Op zoek naar een paar hoge bruine suède brogue boots, welke ik enige tijd geleden gespot had maar helaas had die shop mijn maat niet, stuitte ik op een obscure webshop. Althans, deze shop kende ik nog niet. Maar de ervaring leert nu dat dit gewoon ook een goede shop is met een leuke collectie schoenen. Vooral in de Greve Red segment hebben zij veel leuks. Waaronder deze hoge gevoerde boot. Normaal ben ik niet van die schoenen die maar oud moeten lijken,maar wanneer een bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en vakmanschap zich aan een dergelijk schoentje waagt, dan wil dat nog wel eens leuk uitpakken. Verdomd leuk als je het mij vraagt. Dit kan nog weleens een winters favorietje gaan worden!

Je kan ze hier vinden.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />