Klassieke kleur voor een klassieke schoen,

Maanden geleden schreef Zuid77 over een paar Desert Mali in de kleur Cola. Die schoen was helemaal prima, maar ik neig toch meer naar de “normale” desert boot. Een verklaring hiervoor zal ik jullie schuldig moeten blijven. De standaard hoogte van de Desert boot spreekt me simpel weg meer aan.

Het probleem met die Mali was wel dat ik die kleur helemaal top vond. Een klassieke kleur die soms wel en vaak niet in de collectie terug te vinden is. Gelukkig is het vandaag soms, en heeft FreshCotton een nieuwe dosis Clarks Originals binnen gekregen, waaronder een Desert boot in de Cola su├Ęde kleur. Mijn dag kan niet meer stuk

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.