Lee 101 First Outta,

Wanneer ik aan Lee denk, dan denk ik aan denim. Dan denk ik aan de 101 lijn die ze zo perfect hebben neergezet. Dan denk ik aan bloedende jeans met selvedge randjes. Dan denk ik aan cowboys, aan werklui, aan zij die stevige broeken nodig hebben voor het werk dat ze doen. Dan denk ik aan alles behalve een nieuwe winter jas.

En die winterjas, die maken ze dus klaarblijkelijk ook. Ik moet zeggen, dat doen ze nog behoorlijk verdienstelijk. In de 101 lijn van Lee komt namelijk ook deze First Outta. Een beige katoenen jas met een dikke winterse voering. Een groot gedeelte van het katoen is waxed, zodat je ook droog blijft bij een regen bui. Prima winterjas van Lee, dat kunnen ze dus blijkbaar ook.

Gevonden bij Zalando.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />