Levi’s Vintage Clothing trui,

Bordeaux rood is het nieuwe zwart. Deze kleur ga je nog veel voorbij zien komen deze winter. En om niet altijd maar tegendraads te zijn, kan het geen kwaad om eens me te doen met een trend. Nu is dat hier niet heel lastig, daar ik al jaren lang fan ben van Bordeaux rode wollen truien, dus daar verander ik dan maar eens niets aan.

Nog zo’n top trend dit seizoen, grof gebreide kabeltruien met een sjaalkraag. Veel heritage labels hebben momenteel wel een dergelijk item in de collectie, dus je hoeft niet ver te zoeken om twee trends te kunnen mixen. Neem bijvoorbeeld deze trui van Levi’s Vintage Clothing, de prijs doet pijn, maar een juweeltje is het wel!

Deze trui heb ik gevonden bij My-Wardrobe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />