Moleskine StarWars editie,

Wanneer je veel onderweg bent en continu inspiratie opdoet, dan is het handig om een notitieboek bij je te hebben. Ook wanneer je veel in meetings zit is een notitie blok bijzonder handig. Tegenwoordig schijnt het normaal te zijn in een vergadering achter een laptop weg te kruipen, maar persoonlijk houd ik hier niet van. Ga dan lekker videoconferencen als je toch enkel naar een schermpje wilt staren, bespaart iedereen ook weer een file.

Anyways, een notitieblok is dus noodzaak, wat je ook doet. En de beste leverancier van deze boekjes blijft toch wel Moleskine. Deze boekjes komen tegenwoordig in meerdere maten en zelfs de kleur is niet enkel meer zwart. Daarnaast komen ze af en toe nog eens met speciale uitgaven. Deze uitgaven zijn zeer aardig, zeker voor de nerds onder ons. De laatste uitgave bijvoorbeeld staat geheel in het teken van StarWars. Nice toch! Niet waar?

Verkrijgbaar bij de Moleskine Online Shop.

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />