Nike Air Magma Premium,

In de glijden of lopen top 5 van vorig jaar namen de Nike Air Magma’s een verdienstelijke 4de plaats in beslag. Nu we het glij seizoen weer rap naderen, het suède van vorig jaar versleten is en we gewoon niet altijd dezelfde sneakers willen dragen, komt Nike weer eens gunstig uit de hoek.

De Nike Air Magma hebben ze als sinds 1981 in het assortiment, maar ik kan me niet herinneren dat die ooit in een dergelijke vette lap premium leer is uitgebracht. Wat een heerlijk schoentje is dit geworden. De Cognac kleur doet de schoen goed, het geeft een tikkie een herfst jasje aan de sneaker. Een verdomd mooi herfst jasje!

Wil je lopen in plaats van glijden deze winter? Bezoek size? dan eens.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

glijden of lopen top 5 van vorig jaar namen de Nike Air Magma's een verdienstelijke 4de plaats in beslag. Nu we het glij seizoen weer rap naderen, het suède van vorig jaar versleten is en we gewoon niet altijd dezelfde sneakers willen dragen, komt Nike weer eens gunstig uit de hoek. " />