Nike Blazer Vintage,

We blijven nog even shoppen bij FreshCotton vandaag. Ik had het schoentje al enige tijd geleden willen posten, maar vreemd genoeg was die weer van mijn netvlies gesprongen. Tot vandaag, ik was blind aan het surfen en kreeg ineens een FreshCotton Google bannertje voorbij met deze sneaker er in. En ja internet adverteren werkt, althans, bij mij werkt het.

Het schoentje is op zich niet heel bijzonder, het is een Blazer met een vintage look. Het bovenwerk is gemaakt van superzacht su├Ęde. Wat maakt hem dan zo bijzonder dat ik hem toch even wilde noemen? Jullie kennen mij zwak voor oranje schoenen nog? Said enough niet waar? Wat een heerlijke knalkleur! En voor de oranje haters, FreshCotton heeft ze ook in het groen en grijs.

Zoals gezegd, gevonden bij FreshCotton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />