Nike Lava Dunk,

Negen van de tien keer vind ik het resultaat waardeloos wanneer een schoenen label twee stijlen door de blender gooit. Al die mixen die Nike in het verleden heeft gedaan van een BW met een Huarache, de Spizikes, de Lunarglydes, allemaal vond ik ze lelijk. Sorry, ik denk dat die schoenen gewoon iets te complex voor mij zijn geweest.

De Lava Dunk heeft mij ook niet eerder kunnen bekoren. Ik was dan ook verbaast dat mijn blik bleef hangen bij deze uitvoering van de Lava Dunk. Op de een of andere manier vind ik ze echt super vet. Het is een mix van de in 1985 uitgebrachte Nike Dunk met de voorloper der ACG’s uit 1981. De combinatie van kleuren op deze mix van modellen is een knaller. Welke outfit er bij moet? Werkelijk waar geen idee, doe maar iets met een licht baggy jeans.

Bestel ze bij CrookedTongues, sowieso een goed idee nu ze wereldwijd gratis shippen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />