Nike Toki JD Sports,

JD Sports, de Engelse variant van FootLocker. Het is een bijzondere winkelketen. Waar FootLocker het altijd lukt om de meest wanstaltige Exclusives bij hun leveranciers te maken, loopt JD Sports al jaren voorop in het bouwen van de beste JD Only modellen. Jaren terug was ik al weg van hun Exclusives, met name dankzij hun voorliefde voor de Nike Windrunner. Een typische townie schoen die hier in Nederland veel te weinig liefde heeft gekregen.

Een tijd lang was JD niet meer op mijn radar, tot ik vandaag een paar oude Windrunners pakte en dacht, verrek, hoe zou het met JD zijn. En jawel, het gaat nog steeds lekker met JD. Naast weer een Exclusive Windrunner, zag ik namelijk nog veel meer moois. Mijn favoriete Nike van deze zomer in een winters JD jasje. Bam, JD Only Toki, bestellen maar!

Ook hebben? Je kan ze vinden bij JD Sports.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Windrunner. Een typische townie schoen die hier in Nederland veel te weinig liefde heeft gekregen. " />