Norse Project 5-Panel Cap,

Heel vaak komen petjes hier niet aan bod, maar zo af en toe zijn er toch van die dagen dat een pet best praktisch kan zijn. Neem nu bijvoorbeeld wanneer je een hond uit moet laten midden in een sneeuwbui. Die klep zorgt dan toch mooi dat die sneeuw niet in je ogen komt. Of wanneer je door de regen moet fietsen, hou je je voorhoofd droog dankzij de klep.

Nu heb ik geen hond en fiets ik nooit door de regen, maar deze Norse Projects 5 Panel cap vind ik wel het vernoemen waard. De wol mix is gewoon vet en van alle soorten caps is de 5 panel nog altijd mijn favoriet. Snap backs zijn hip, dus daar doe ik niet aan. Een 5 panel, dat is wat we nodig hebben!

Verkrijgbaar bij End.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />